قالب وردپرس درنا توس
خانه / اخبار / انواع ویزاهای مالزی

انواع ویزاهای مالزی

پارس مدیا نیوز- مالزی یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است که به دلیل برخورداری از جاذبه‌های متنوع از مهم‌ترین و محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب می‌شود.

کوالالامپور، پایتخت وسیع، مدرن و رنگارنگ کشور مالزی است که به خاطر سواحل متعدد و تنوع جاذبه‌های طبیعی و شهری یکی از مهم‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان است. البته این کشور نیز همانند بیشتر کشورهای جهان قوانین خاصی برای ورود اتباع بیگانه و صدور ویزا برای آن‌ها دارد.

انواع ویزاهای مالزی

۱. ویزای توریستی: این نوع ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و اعتبار ۱۴ روزه دارد.

۲. ویزای اجتماعی: این نوع ویزا با دعوت شخص یا شرکتی در مالزی یا اقوام نزدیک قابل دریافت است و اعتباری ۲ تا ۶ ماهه دارد .

۳. ویزا تحصیلی: اعتبار این ویزا یک سال است، ولی تمدید آن تا پایان دوره تحصیل در مالزی امکان‌پذیر است؛ البته امکان کار با این ویزا برای دانشجویان وجود ندارد.

۴. ویزا کاری: این ویزا به ۲ صورت قابل دریافت است:

  • الف. تاسیس شرکت در مالزی
  •  ب. کار در شرکتی در مالزی که ضمانت متقاضی ویزا را برعهده می‌گیرد.

این ویزا به صورت یک یا دو ساله صادر می‌شود و امکان کار و تحصیل و خرید و فروش را در اختیار دارنده ویزا قرار می‌دهد؛ همچنین، با این ویزا به تعداد نامحدودی امکان ورود و خروج به مالزی فراهم است.

۵. اقامت: در این نوع ویزا فرد حتما باید چهل هزار دلار در یکی از بخش‌های اقتصادی مالزی (خانه یا بورس یا بانک) سرمایه‌گذاری کند. اعتبار این ویزا پنج سال است و تمام امکاناتی که یک شهروند مالزییایی دارد به متقاضی اعطا می‌شود؛ همچنین، امکان دریافت ویزا برای اعضای خانواده متقاضی نیز وجود دارد.

۶. ویزای ترانزیت: این ویزا برای افرادی است که قصد ورود به مالزی را ندارند و فقط از طریق فرودگاه مالزی می خواهند به سفر خود ادامه دهند.

شرايط لازم برای صدور ويزا توریستی مالزی

ویزای مالزی

ویزای توریستی برای کسانی است که قصد دارند برای تفریح به مالزی سفر کنند. اعتبار این ویزا برای شهروندان ایرانی سه ماه بود، ولی از ابتدای اکتبر سال ۲۰۱۳ میلادی، مدت اعتبار ویزای توریستی مالزی برای اتباع ایرانی به ۲ هفته تغییر یافته است. همچنین، برای دریافت ویزای توریستی مالزی نیازی به مراجعه حضوری به سفارت وجود نداشته و به هنگام ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان درج می‌شود که به منزله اجازه ورود به مالزی است.

مدارک لازم برای ویزای توریستی مالزی

ویزای مالزی

  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
  • بلیط رفت و برگشت

هزینه ویزای توریستی مالزی

ویزای توریستی مالزی رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه ندارد.

سفارت مالزی در تهران

ویزای مالزی

  • نشانی: تهران، شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، کوچه دوم، پلاک ۲۵
  • صندوق پستی: ۸۶۸
  • تلفن: ۸۸۰۷۲۴۴۴ و ۸۸۰۷۸۶۰۶ (۰۲۱)
  • نمابر: ۸۸۰۷۸۷۱۶
  • پست الکترونیک: mwtehran@kln.gov.my
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر (بخش کنسولی: ۹ صبح تا ۱۲ ظهر)

مطلب پیشنهادی

موضع گیری جدید مالزی در قبال عربستان

نخست وزیر مالزی با اشاره صریح به «عربستان سعودی» گفت که با توجه به تحولات …